Bel direct 088 4448666

Verzekeraars, Assurantietussenpersonen, Truckleasebedrijven en Banken

FleetRepair B.V. biedt u een unieke dienst aan. De met FleetRepair B.V. samenwerkende bedrijven hebben de mogelijkheid gebruik te maken van alle faciliteiten en deskundigheid die FleetRepair B.V. te bieden heeft. Bent u op zoek naar een ondersteunende, professionele partner om uw klanten te kunnen voorzien in een totaal oplossing  op het gebied van schadelast beheersing, minder schades op jaarbasis en goedkopere herstelkosten. Neem dan contact met ons op via bovenstaand telefoonnummer of via het contactformulier.Haasdy Schademanagement

Vanuit onze onschatbare ervaring beheersen wij alle facetten van het voorkomen en afhandelen van voertuigschades. Via bedrijfs- en rijdersanalyse zoeken we naar terugkerende oorzaken achter de ongevallen. Via workshops en technische of gedragsveranderende aanbevelingen nemen wij deze oorzaken vervolgens weg. Op deze manier kan het aantal schadegevallen in uw bedrijf tot 25% verminderd worden.

http://www.haasdy.nl


Dubbeldam groep

Dubbeldam herstelt alle voorkomende schades aan bedrijfsvoertuigen en bijhorend getrokken materieel.

http://www.dubbeldamgroep.nl


Beukers groep

Beukersgroep heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een compleet schadeherstelbedrijf met 4 vestigingen in Nederland en België.

http://www.beukersgroep.com


Ematra

Ematra is al meer dan vijfendertig jaar een betrouwbare specialist in schadeherstel bedrijfsvoertuigen en (industrieel) spuitwerk. Ematra herstelt uw bedrijfsvoertuig snel, secuur en safe en zet uw materieel strak in een hoogwaardig verfsysteem.

http://ematra.nl


Persoon Schadeherstel en Carrosserie
Persoon Schadeherstel en Carrosserie BV kunt u terecht voor het herstellen van schades van personenauto's en bedrijfswagens. http://persoonschadecarrosserie.nl


Lamboo Repair BV

Lamboo Repair is het "one-stop-shop" adres voor uw bedrijfswagens. Op 25 poorten verzorgen wij naast reparaties aan uw cabines en carrosserieën ook onderhoud en storingsdienst voor onderstel, laadklep en koelmachines

http://www.lamboo.nl


Roessink richttechniek

Roessink Richttechniek is de specialist in het richten en uitlijnen van voertuigen, zoals trucks, trailers, bussen, 4x4’s, landbouwvoertuigen, treinen etc. Op locatie richten en uitlijnen is ook een onderdeel van onze uitgebreide dienstverlening.

http://www.roessinkrichttechniek.nl/


Elzinga: kleuren, herstellen & beschermen

150 jaar ervaring, 65 professionals, hogekwaliteit en advies op maat. Voor industrieel spuitwerk, stralen en coaten, schadeherstel en belettering.

http://www.elzinga.nl


Autoschadeteam De Muynck

Autoschadeteam de Muynck is al generaties lang een begrip in groot schadeherstel. Hier zijn vrachtwagens, opleggers en industriële machines dagelijkse kost.

http://www.demuynck.nl


Autoschadeteam / Truckherstel Sturm
http://www.autoschadeteam.nl


Harms autoschades Truck en Industrie
Het overspuiten van een tractor of kraan, het hele wagenpark van uw bedrijf voorzien van een nieuwe kleur of het beletteren van vrachtwagens? In onze autospuiterij gaan we net dat stapje verder om ervoor te zorgen dat uw wagens er weer uitzien om door een


Autoschade Herstel Posthouwer
Autoschade Herstel Posthouwer, sinds 1970 een begrip in Utrecht en omstreken, weet als geen ander met welke vragen u zit en hecht waarde aan het ‘ontzorgen’ van haar klanten.


Ematri


Autoschade Bronneberg


Schrijf in voor de nieuwsbrief!

* verplicht